Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΜΠΕΛ : ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ

Τις ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει σε μερικές ημέρες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 η Κόστα Ρίκα.

Ο Τζόελ Κάμπελ ο οποίος έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, μίλησε σχετικά, εκφράζοντας την επιθυμία του να παίζει με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

«Το σημαντικότερο είναι η ομάδα. Μπορεί όταν έρχομαι εδώ να αλλάζω εντελώς σε μερικά πράγματα και να με κατακρίνουν πως δεν έχω παιχνίδια στα πόδια μου, αλλά πάντα ανταποκρίνομαι στις κλήσεις. Η Εθνική ομάδα είναι κάτι το ξεχωριστό και πάντα είμαι πρόθυμος να αγωνιστώ», ήταν τα πρώτα λόγια του Κοσταρικανού, για να καταλήξει σχετικά με το αν βλέπει το ματς με τις ΗΠΑ ως εκδίκηση.

«Δεν το βλέπω έτσι, είναι ένα κανονικό παιχνίδι και οφείλουμε να το κερδίσουμε γιατί είναι τελικός. Μας πονά ό,τι έγινε εκεί, αλλά το καλύτερο θα ήταν να το αφήσουμε πίσω μας και να παίξουμε έξυπνα. Όχι να τρελαθούμε».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :