Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ : ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!

Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να συνεχίσει τις επιτυχίες εμφανίστηκε ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος προπονείται κανονικά με τους ερυθρόλευκους, παρά το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την ελευθέρας του από τη Βουλιαγμένη, κάτι που δεν τον εμποδίζει να κάνει τα δικά του όνειρα.

«Είναι η πρώτη εικόνα για μένα στην ομάδα, γι’ αυτό είμαι και αμήχανος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε ο νέος παίκτης του Θρύλου, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα την τελευταία χρονιά, κατά πάσα πιθανότητα, των Νικόλα Δεληγιάννη και Τάσου Σχίζα.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε. «Η διοίκηση έχει κάνει τα πάντα για την ομάδα, την έχει ενισχύσει για να είναι ισχυρή εντός Ελλάδας και στην Ευρώπη. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τα κατατόπια της και νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο τους».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :