Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

«ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΕΧΟΥΜΕ...»

Το όνομα του Ταταρουσάνου πρωτομπήκε στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού περίπου στο τέλος της άνοιξης, καθώς ήταν ο ένας από τους δύο τερματοφύλακες που είχαν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό. Ο άλλος ήταν ο Νταβίντ Οσπίνα που έμεινε τελικά στη Γαλλία και τη Νις.

Ο Ταταρουσάνου λοιπόν διατηρείται στο προσκήνιο του Ολυμπιακού σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα, αλλά αξίζει να τονιστεί πως στο Λιμάνι έλεγαν χαρακτηριστικά,

«Πέντε γκολκίπερ έχουμε, θα ψάχνουμε και για άλλον;», εννοώντας δηλαδή τους Ρομπέρτο, Μέγιερι, Κάρολ, τον Γιαννιώτη και τον Χουτεσιώτη.

Ίσως λοιπόν, όλα τα άλλα δημοσιεύματα με την παρουσία απεσταλμένων του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσουν τον παίκτη, να έχουν να κάνουν με παιχνίδια των μάνατζερ που θέλουν να ανεβάσουν το κασέ των πελατών τους και τίποτα περισσότερο, σύμφωνα με τον "Γαύρο".



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :