Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ VS... ΜΕΤΖΑΝΙ

Από τον Οκτώβριο του 2011 έχει να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας ο Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Τότε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο "Γαύρος" την είχε βάλει για τελευταία φορά με προπονητή τον Αλέν Ζιρές και μάλλον έχει έρθει η ώρα να γίνει και σήμερα το ίδιο. Σήμερα το βράδυ, η Αλγερία του Καρλ Μετζανί αντιμετωπίζει το Μάλι του Γιαταμπαρέ και ο παίκτης του Θρύλου βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα.

Αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο, καθώς η Αλγερία έχει προκριθεί για τα μπαράζ, ενώ το Μάλι αποκλείστηκε, αλλά λογικά ο Γιαταμπαρέ θα αγωνιστεί. Βέβαια, τον Ιανουάριο είχε δημιουργηθεί ένα ζήτημα επειδή δεν αγωνίστηκε καθόλου στα πρώτα ματς και επέστρεψε στη Γαλλία, αλλά τώρα τα πράγματα φαίνεται να είναι διαφορετικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Έχει κληθεί στους 21 για τον αγώνα με τους Αλγερινούς, αυτό δείχνει ότι θα αγωνιστεί και πως από την ομοσπονδία δεν υπάρχει πλέον θέμα μαζί του.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :