Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΓΚΙΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ!

Χωρίς τον Μίρζα Μπέγκιτς ο οποίος έχει ακόμα ενοχλήσεις στη μέση θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μάλαγα.

Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο Σλοβένος σέντερ έπαιξε με ένεση στο ντέρμπι της Δευτέρας (14/10) με τον Παναθηναϊκό, καθώς πονάει ακόμα στη μέση, τραυματισμός που έκανε την εμφάνισή του μετά το ταξίδι στη Βραζιλία.

Έτσι ο Ολυμπιακός, ελλείψει Μπέγκιτς, θα έχει διαθέσιμους στο «5», μόνο τους Ντάνστον και Σίμονς, καθώς εκτός μάχης είναι και ο Δημήτρης Μαυροειδής, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Σε ότι αφορά τον Έισι Λο, η σημερινή τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων θα κρίνει πολλά για την συμμετοχή του, αν και οι πιθανότητες να είναι στην δωδεκάδα είναι πλέον με το μέρος του.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :