Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΒΟΛΕΪ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (11/11, 19:15) τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ και ο Μπράιαντ Ντάνστον ενημερώθηκε για το... ερυθρόλευκο πρόγραμμα τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο βόλεϊ.

«Μου είπαν πως αυτό το τριήμερο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και στο βόλεϊ (3-0 σετ), αλλά και στο ποδόσφαιρο εκτός από το μπάσκετ. Εύχομαι όλες οι αναμετρήσεις να έχουν θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Μπράιαντ Ντάνστον, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν κοιτάμε πώς θα συνεχίσουμε το αήττητο σερί που έχουμε, αλλά μόνο πως θα πάρουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για εμάς όλα θα αρχίσουν από την άμυνα για άλλη μια φορά. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε από την Τρίτη (12/11) το πρωί».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :