Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Independent : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ... ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Η Independent επιμένει για είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πρέμιερ Λιγκ και αποκαλύπτει πως τον ενδιαφέρει η... Κρίσταλ Πάλας.​

Τον Δεκέμβριο του 2012, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", η Independent αποκάλυπτε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί να μπει στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς να τονίζει ποιος σύλλογος τον ενδιέφερε. Παράλληλα, γινόταν λόγος πως είχε αρνηθεί να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της Ρέιντζερς.

Μετά από ένα χρόνο, η εφημερίδα επέστρεψε στο θέμα τονίζοντας πως η Κρίσταλ Πάλας είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, εφόσον και η ομάδα του Λονδίνου υποβιβασθεί. Παράλληλα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο Ιβάν Γκαζίδης συμβουλεύει για τα θέματα της Αγγλίας τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ότι ο Ολυμπιακός θα ήθελε να συνεργαστεί με μια ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Στο θέμα γίνεται αναφορά στη συνεργασία των ερυθρόλευκω με τη Unicef, αλλά και στο άνοιγμα που θέλουν να κάνουν οι ερυθρόλευκοι στο Νησί για νέους χορηγούς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :