Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«ΚΡΑΖΟΥΝ» ΜΟΥΤΟΥ, ΜΠΟΛΟΝΙ ΚΑΙ ΙΟΡΝΤΑΝΕΣΚΟΥ (ΡΗΟΤΟ)

Αρνητικά σχολιάστηκε η κίνηση του Αντριάν Μούτου να ποστάρει στο λογαριασμό του στο facebook φωτογραφία του Βίκτορ Πιτούρκα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), που τον παρουσιάζει ως Mister Bean...

Ο πρώην ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι χαρακτήρισε ...«ηλίθια» την κίνηση του ποδοσφαιριστή και μάλιστα, θεωρεί οτι με αυτό τον κακεντρεχή τρόπο ο Μούτου προσπαθεί να εκδικηθεί τον προπονητή, καθώς δεν τον κάλεσε να παίξει στην εθνική Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Αυτό που έκανε είναι απεχθές. Όταν κοροΐδεύεις κάποιον εσκεμμένα και με την ασφάλεια της απόστασης (ο Μούτου αγωνίζεται στην γαλλική Αζαξιό ), το κάνεις καθαρά για τη δόξα . Η εκδίκηση είναι ένα ηλίθιο όπλο».

Επιπλέον, και ο Άνχελ Ιορντανέσκο, πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας, κατέκρινε τον χλευασμό του ρουμάνου προς τον προπονητή, αν και εν μέρει τον δικαιολόγησε λέγοντας οτι καταλαβαίνει την πικρία του:
«Τον εκτιμούσα, αλλά τώρα με απογοήτευσε. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με αυτό που πόσταρε για τον Πιτούρκα. Περίμενα διαφορετική συμπεριφορά από τον Μούτου. Είμαι πεπεισμένος όμως οτι υποφέρει συναισθηματικά, και από αυτή την άποψη ίσως τον δικαιολογώ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :