Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΟΤΙ... ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Ρονάλντο έφτασε τα 19 χατ τρικ με τη Ρεάλ, την οποία οδήγησε στην καλύτερη φετινή εμφάνιση της (5-1 τη Σοσιεδάδ).

Η... γιορτή στο «Μπερναμπέου» ξεκίνησε νωρίς, όταν στο 12’ ο Μπενζεμά πάσαρε στον Πορτογάλο και εκείνος άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Γάλλος χρίστηκε σκόρερ για το προβάδισμα δύο τερμάτων της «βασίλισσας». Το show του πρώτου μέρους είχε ακόμα πολύ δρόμο! Γιατί ο Ρονάλντο με εκτέλεση πέναλτι διεύρυνε κι άλλο το σκορ, ενώ στο 36’ ήταν η σειρά του Κεντίρα να «ματώσει» τα δίχτυα των Βάσκων για το 4-0!

Οι Μαδριλένοι στο δεύτερο μέρος κατέβασαν ταχύτητα, αφού και τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν φέρει μια κούραση στην ομάδα. Ο Γκριζμάν σκόραρε για ακόμα ένα παιχνίδι των φιλοξενούμενων και πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του, αλλά η... πινελιά της αναμέτρησης άνηκε ξανά στον «CR7»! Διότι, στο 76’ ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και παράλληλα έγραψε το τελικό 5-1 μέσα σε αποθέωση.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :