Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ΣΗΜΕΡΑ!

Ο Ολυμπιακός "καθάρισε" Παναθηναϊκό και Μπενφίκα και τώρα θέλει να κλείσει θριαμβευτικά τη δύσκολη αυτή εβδομάδα κάνοντας το"3Χ3" στις νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1) και αν γίνεται με μια εμφατική και πειστική νίκη μπροστά στον παθιασμένο λαό του.

Απόψε ο Θρύλος, μετά τις νίκες με "πράσινους" και "αετούς", έχει ακόμα ένα κίνητρο αφού θέλει να αποδείξει στον ΠΑΟΚ ποιος είναι το αφεντικό του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν με τον Παναθηναϊκό μετρούσε κυρίως το γόητρο στην δεδομένη κατάσταση που είναι και ο "αιώνιος" και με την Μπενφίκα το δέλεαρ της πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον ΠΑΟΚ οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν μια εμφάνιση και μια νίκη που θα αποτελέσει απάντηση για πολλά πράγματα.

Η κούραση λόγω των απαιτήσεων που είχαν (και) οι προηγούμενες αναμετρήσεις είναι δεδομένη, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν ψάχνουν δικαιολογίες και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν ακόμη μία σημαντική νίκη και να αυξήσουν στο +6 τη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς στον βαθμολογικό πίνακα.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, οι παίκτες του Θρύλου είναι αποφασισμένοι να βγάλουν όλο τους το πάθος και όλη τους την δίψα για να αποδείξουν προς πάσα κατεύθυνση πως είναι πρώτοι και καλύτεροι και πως τα πρωτεία δεν πρόκειται ούτε φέτος να αλλάξουν χέρια.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του «12ου» παίκτη του Θρύλου, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει σε ακόμη ένα ματς το «Καραϊσκάκη» και θα απαιτήσει το «τρίποντο» κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι εξέδρες του "Ναού" θα είναι κατάμεστες και οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο γήπεδο, ξέρουν πως να σηκώσουν το Καραϊσκάκη στον... αέρα! Το έχουν κάνει πολλές φορές άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη!

Ομάδα και κόσμος, μια "γροθιά" για να έρθει το τρίποντο και το +6, που θα καταστήσει το Θρύλο αδιαφιλονίκητο φαβορί για το 41ο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας του. Το σημερινό ματς είναι κομβικό και το θέλουν όλοι στο Λιμάνι!

Πριν από το παιχνίδι θα τιμηθεί από τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Πάντελιτς για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα της καρδιάς του.

Για όλα αυτά μάγκες και κυρίως για τους εαυτούς σας... ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ΣΗΜΕΡΑ!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :