Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν στάθηκε πολύ στο επεισόδιο μεταξύ Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού, αλλά στη νέα νίκη της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης δεν θέλησε να πει πολλά για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ.

«Το επεισόδιο χάλασε την εικόνα του παιχνιδιού, ειδικά για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες που ήταν στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν η χαρά για τη νίκη και το επίτευγμα επισκιάστηκε από το επεισόδιο, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου με 20 πόντους διαφορά, επιδεικνύει σταθερότητα και δεν μπορεί να στεκόμαστε κάθε φορά στα αρνητικά και πρέπει να σταθούμε στη χαρά που δίνει η ομάδα στους φιλάθλους της».

Αναφορικά για τη νέα επιτυχία της ομάδας του, είπε: «Θεωρώ πολύ σημαντικό για τον κόπο των παιδιών και τη δουλειά που κάνουμε το γεγονός πως ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την πρόκριση και την πρωτιά. Κάναμε αυτό το ρεκόρ με τις 17 νίκες, που μας αφήνει ένα μικρό χαμόγελο. Νιώθουμε περήφανοι για τον τρόπο που δουλέψαμε, γιατί είχαμε άτυχες στιγμές».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Πέτγουεϊ, είπε: «Ο Πέτγουεϊ χτύπησε τον ώμο του, πάει για μαγνητική και ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό, γιατί θα αποτελεί πλήγμα».

Για τη βράβευση του Σπανούλη, ανέφερε: «Θα ήθελα να συγχαρώ εκ μέρους όλης της ομάδας τον Βασίλη Σπανούλη για τη βράβευσή του. Νιώθουμε κι εμείς λίγο μέρος αυτής της τιμής».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :