Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ KAI BINTEO ΤΟ... ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΣΕΦ!

Από χώρο γιορτής το Σ.Ε.Φ. μετατράπηκε σε... ρινγκ με Μπέγκιτς, Πρίντεζη & Μενσά-Μπονσού να ανταλλάσσουν μπουνιές! Πιθανή η τιμωρία και του Ολυμπιακού!

Απέμεναν 3:09 (79-46) για να έρθει η επίτευξη της καλύτερης εκκίνησης στην ιστορία του Ολυμπιακού (17-0) κι ο Κάρλος Αρόγιο της Γαλατάσαραϊ είχε το δικαίωμα για ελεύθερες βολές. Παρόλο που ευστόχησε σε αμφότερες, η μάχη για το πιθανό ριμπάουντ εξελίχθηκε σε... απίστευτο καβγά!

Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού άρχισαν τις μπουνιές και ενώ οι περισσότεροι έσπευσαν να τους χωρίσουν, ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε και αυτός μέρος στον... καυγά αρχίζοντας κι αυτός να γρονθοκοπεί τον παίκτη της Γαλατά, ο οποίος δεν είχε ανακόψει ταχύτητα.

Η τριάδα αποβλήθηκε απ' την αναμέτρηση και κινδυνεύει και με τιμωρία, όπως και ο Ολυμπιακός, αφού κάποιοι οπαδοί απ' την εξέδρα επιχείρησαν να εισέλθουν στο παρκέ, ενώ αρκετοί προκάλεσαν βροχή αντικειμένων τόσο κατά τη διάρκεια της διακοπής όσο και κατά την αποχώρηση του Ποπς Μενσά-Μπονσού από διαφορετική έξοδο.

Μάλιστα χρειάστηκε ακόμη κι η παρέμβαση του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε απ' τον κόσμο να ηρεμήσει. «Σταματήστε τώρα! Ηρεμήστε, δεν πρέπει να τιμωρηθούμε! Τι θα κάνουμε τώρα; Θα δείρουμε 10.000 έναν; Σκεφτείτε λογικά!» είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:




















Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :