Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ...

Ο Τζενάρο Γκατούζο φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του αστυνομικοί για τυχόν συμμετοχή του σε υπόθεση στημένων αγώνων που εξετάζει η εισαγγελία της Κρεμόνα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σταθμό του Μιλάνο τόνισε: «Νιώθω ήρεμος και πάω να διευκρινίσω τα πάντα. Δεν θέλω υπάρξουν προσβλητικές φήμες στη καριέρα μου. Ποτέ δεν έχω παίξει συμμετέχει σε κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Είναι παράλογο και απίστευτο, δεν ξέρω τι θέλουν από μένα. Τώρα, ας δούμε τι θα συμβεί, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα διευκρινιστούν τα πάντα».

Ο Γκατούζο ήταν σήμερα το πρωί στη Νάπολη όπου επρόκειτο να παραστεί σε σεμινάριο προπονητικής της ΟΥΕΦΑ με τον Μπενίτεθ, αλλά επέστρεψε στο Μιλάνο, αφού ενημερώθηκε για την είδηση της έρευνας που γίνεται για τον ίδιο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :