Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ... ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!!!

Σε... σύγχυση πρέπει να είναι τα πράσινα ΜΜΕ, αφού δε γίνεται από τη μία κάποιος να είναι... παράρτημα και από την άλλη να τα βρίσκεις σκούρα και να θες τη... βοήθεια του διαιτητή!

Αντί να... πανηγυρίζουν λοιπόν που έχασε ο Αστέρας (αυτός άλλωστε είναι ο ανταγωνιστής τους για την 3η θέση της βαθμολογίας -και να δούμε-), έχουν και... παράπονα για τον διαιτητή του αγώνα του Ολυμπιακού!

Αυτοί που δε μπορούν να νικήσουν στο... κάστρο της Λεωφόρου τη Βέροια και φέρνουν ισοπαλία με τον Απόλλων Σμύρνης, δείχνουν για ακόμα μία φορά πόσο "πονάει" η ξέφρενη πορεία του πρωταθλητή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υπομονή και κουράγιο παιδιά, ο μεγάλος "πόνος" θα έρθει την Τρίτη... Έχετε φορέσει τα... μωβ, ή ακόμα;;;  Δείτε τι θα γίνει με τη... ρήτρα εμπιστευτικότητας και αράξτε στους καναπέδες σας...

* Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, αλλά ο "πόνος" είναι ίδιος, δείτε και την αντίδραση κάποιων ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το ίδιο θέμα ΕΔΩ.

Γράφουν λοιπόν για την αναμέτρηση Oλυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης και τον διαιτητή Καλογερόπουλο :

leoforos.gr : Ούτε τα προσχήματα

Για ακόμα μια φορά γελάει ο κόσμος με τις μαϊμουδιές στο Καραϊσκάκη... Το φάουλ υπέρ του Αστέρα έγινε πέναλτι για τον Ολυμπιακό

Σε ένα ακόμα ένα ματς ο Ολυμπιακός επιστράτευσε τους διαιτητές για να πάρει μια από τις γνωστές του... πενατακάθαρες νίκες στο πρωτάθλημα. Ο διορισμένος λοιπόν, τα βρήκε σκούρα με το παράρτημα της Τρίπολης, αλλά είχε μαζί του τον Καλογερόπουλο...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :