Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΜΠΕΛ» *7ΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Τζόελ Κάμπελ βλέπει πλέον το όνομά του, σε σχεδόν καθημερινή βάση, σε ΜΜΕ της χώρας του μετά τη διαρκή αγωνιστική του άνοδο.

Το "crhoy.com" σημειώνει για τον διεθνή χαφ των ερυθρόλευκων πως... «βρήκε την θέση του στον Ολυμπιακό και λάμπει για τα καλά. Η ελληνική ομάδα έχει γίνει ό,τι πιο ιδανικό για τον Τζόελ Κάμπελ που έχει δείξει το ταλέντο του με γκολ και πάσες. Έξι μήνες πριν ήταν ένας παίκτης που δεν ξεχώριζε τόσο. Σήμερα όμως ο Κάμπελ είναι ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό και για την ομάδα του και για τον κόσμο που τον εκτιμά πάρα πολύ, όπως και ο Μίτσελ, προπονητής της ομάδας.

Ο Κάμπελ έχει βρει τον δρόμο του και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με τον Ολυμπιακό και στα ματς της Ευρώπης και σε αυτά της Ελλάδας».

Το δημοσίευμα μάλιστα έχει και βίντεο για τον Κοσταρικανό εξτρέμ του Θρύλου που έχει μπει εδώ και καιρό στην λίστα ομάδων από την Μεγάλη Βρετανία και όχι μόνο και ενώ στην Άρσεναλ υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για επανένταξή του στο ρόστερ της.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει ξεκινήσει τις μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει τον παίκτη στο Λιμάνι και του χρόνου, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει.

Δείτε το βίντεο :



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :