Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΕΣ... «ΣΕΙΡΗΝΕΣ» ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Ο Μήτρογλου επέστρεψε στην ενεργό δράση και το νέο μεταγραφικό... γαϊτανάκι ξεκόνησε από Γερμανούς και Άγγλους.

Ο διεθνής επιθετικός επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο και μάλιστα έχοντας ένα ανανεωμένο... look. Ο Μήτρογλου αναζητά ακόμα τα πατήματά του ώστε να φτάσει σύντομα σε πολύ καλό επίπεδο και να αρχίσει να... πυροβολεί τις αντίπαλες εστίες.

Στόχος του είναι να επανέλθει στους γνώριμους ρυθμούς του. Από την άλλη όμως Γερμανοί και Άγγλοι δεν έχουν ξεχάσει τον "πιστολέρο" του Θρύλου και στις δύο χώρες υπάρχουν εκ νέου αναφορές και δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων. Οι Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ και Φούλαμ είναι σύλλογοι που τον έχουν ακόμα στο στόχαστρό τους.

Φυσικά πάντα στη χειμερινή περίοδο άπαντες ψάχνονται για καλές ευκαιρίες. Νεότερες επίσημες προσφορές δεν έχουν κατατεθεί προς την πλευρά του παίκτη, όμως ερωτήσεις και διερευνητικού τύπου επαφές γίνονται συνεχώς. Σε Γερμανία και Αγγλία επιμένουν πως θα έρθουν καινούριες προσφορές για τον φορ των ερυθρόλευκων τον Γενάρη.

Την ίδια ώρα στη Γερμανία επανέφεραν δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα στο Kicker ο "Μητρογκόλ". «Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ. Δεν μετράει αυτό. Εγώ δεν το είδα ποτέ έτσι. Πάντα παίζω για το καλό της ομάδας. Ό,τι και εάν γίνεται, είτε σκοράρω εγώ, είτε άλλος, προσπαθώ διαρκώς για τη νίκη και με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική», είχε πει μεταξύ άλλων ο διεθνής επιθετικός.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :