Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΟΥΣ «8» ΜΕ... ΑΕΡΑ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ!

Ο Γιώργος Δώνης «ακύρωσε» με το υποδειγματικό στήσιμο του ΑΠΟΕΛ στο «Τσίρειο» το παιχνίδι της ΑΕΛ και ο Ντε Βινσέντι έδειξε την... κλάση του στο ντεμπούτο του, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Μαντούκα στο 64’.

Όλα αυτά έφεραν το 0-1, με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου με δύο νίκες (με το ίδιο σκορ) επί της ΑΕΛ, ανατρέποντας παράλληλα και την παράδοση που είχε δημιουργήσει η ομάδα της Λεμεσού την τελευταία διετία.

Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε λοιπόν με δυο νίκες με 1-0 και πέρα από τη σπουδαία πρόκριση, ενισχύεται και ψυχολογικά, καθώς συνεχίζει την προσπάθειά του για το νταμπλ.

MVP: Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Δώνης τον έβαλε κατ' ευθείαν στην ενδεκάδα και ο Αργεντινός παίκτης του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Κυπριακή ομάδα έδειξε ότι μάλλον δεν θα ξαναβγεί ποτέ από αυτήν... Από αυτόν προήλθε το γκολ και σχεδόν όλες οι ευκαιρίες του ΑΠΟΕΛ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Αϊρόσα, Ουόν, Πότοκαρ, Καρλίτος, Μπεμπέ, Σατσέτι (49' Οριόλ), Οχένε, Μοντέιρο (72' Ταρτζίνο), Εντμάρ, Καλουντζέροβιτς.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Oλιβέιρα , Aμορίν , Πιπίνης, Mοραίς , Βινίσιους , Χαραλαμπίδης, Mαντούκα (74' Σέρινταν), Αλωνεύτης (79' Αλεξάνδρου), Ντε Βινσέντι (86' Μπόρδα).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :