Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ : ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Η Εθνική πόλο Γυναικών πέτυχε σπουδαία νίκη (14-11) επί της Ουγγαρίας για τα προκριματικά του World League, με την Φιλιώ Μανωλιουδάκη να εξηγεί τους λόγους του θριάμβου.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση έφτασαν στην επικράτηση κόντρα στις Μαγυάρες για τη δεύτερη αγωνιστική του θεσμού, κατέκτησαν τους πρώτους τους βαθμούς –ήττα στην πρεμιέρα από την Ιταλία- και διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση.

Η παρέα της ερυθρόλευκης Μπάρμπαρα Μπούικα έμεινε στο «μηδέν», στη βαθμολογία αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να εξουδετερώσει όλα τα ατού της Ουγγαρίας, με τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη να αναφέρει: «Περιορίσαμε το βασικό ατού της ομάδας της Ουγγαρίας, που είναι η κόντρα επίθεση. Δεχτήκαμε βέβαια κάποια γκολ αλλά είναι φυσιολογικό καθώς δεν έχουμε δέσει ακόμα, η προετοιμασία μας δεν είναι ολοκληρωμένη. Εξάλλου ο ρυθμός στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικός. Το ότι σκοράραμε 14 φορές δε σημαίνει κάτι για μένα, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη και με λιγότερα γκολ», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά, αν και το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας. Δείξαμε ότι ακόμα και αν βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο, μπορούμε να επανέλθουμε. Κοιτάμε τα δύο παιχνίδια που μας μένουν και στοχεύουμε στην πρόκριση».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :