Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«ΠΥΡΕΤΟΣ» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ, ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ... ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Σημαντική εβδομάδα για τον Ολυμπιακό σε πολλά μέτωπα, εν αναμονή και της επιστροφής του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό την Τετάρτη.

Η προεργασία για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού ολοκληρώνεται, καθώς ο Μίτσελ και οι υπόλοιποι επιτελείς (Βρέντζος, Καρεμπέ, Ισά, Λορένθο) είναι σε διαρκή επικοινωνία για την τελική απόφαση, εξετάζοντας όλες τις λύσεις που είναι διαθέσιμες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Από την άλλη σήμερα εκδικάζεται στην Ελβετία η έφεση του Ολυμπιακού για την ποινή μερικού κλεισίματος της Θύρας 7 στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους ερυθρόλευκους να επιχειρούν την εξαφάνισή της. Η απόφαση αναμένεται τις προσεχείς ημέρες και το αργότερο έως την Πέμπτη, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μίτσελ συνεχίζει τις επαφές με τους παίκτες και την προσπάθεια για γενική αφύπνιση προκειμένου να μην επαναληφθούν εμφανίσεις σαν αυτή του πρώτου ημιχρόνου με τον Λεβαδειακό. Ενώ είχε ιδιαίτερη κουβέντα με τον Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο θα γίνει ειδική διαχείριση ώστε να επιστρέψει σύντομα σε υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :