Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΝ... ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΓΙΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Τέλος στις όποιες (μαθηματικές) πιθανότητες έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη χθεσινή νίκη (3-1) της Τσέλσι επί των «κόκκινων διαβόλων».

Εξαιρετικά απίθανο βλέπει ο Ζοσέ Μουρίνιο το ενδεχόμενο η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε πως η διαφορά που έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι» από τις πρωτοπόρους της Premier League (Άρσεναλ, Σίτι και Τσέλσι) είναι πολύ μεγάλη και πολύ δύσκολο θα… καταρρεύσουν και οι τρεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει μαθηματικές πιθανότητες, αλλά είναι πολύ δύσκολο (να κατακτήσει τον τίτλο). Η διαφορά της με την Άρσεναλ είναι στους 14 βαθμούς με την Σίτι στους 13 βαθμούς και με εμάς στους 12 βαθμούς», τόνισε ο 51χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Είναι πιθανό να μην έχει ανάλογη συνέχεια μία ομάδα, όμως να… καταρρεύσουν και οι τρείς και να χάσουν τόσους πολλούς βαθμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :