Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΟΥΣ... «ΚΟΙΤΑΕΙ» Ο ΜΟΓΙΕΣ

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θέλει να βάλει δικά του στοιχεία στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να την... «ξαναχτίσει» από την αρχή και αρχικά «ψάχνεται» για τρεις θέσεις, για αριστερό μπακ, για μέσο και επιθετικό.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός έστειλε σκάουτερ να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ντιέγκο Κόστα και τον Άντερ Ερέρα. Ο υπέυθυνος σκάουτινγκ των «κόκκινων διαβόλων», Ρόμπι Κούκ, είδε τον Κόστα που αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μάλαγα το Σάββατο (4/1). Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κόκε, ένας μέσος για τον οποίο επίσης φαίνεται να ενδιαφέρεται η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League. Ο Κουκ παρακολούθησε και τον Ερέρα που αγωνίστηκε στον αγώνα της Μπιλμπάο με τη Σοσιεδάδ.

Ο Κόστα για τον οποίο έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον Λίβερπουλ, Τσέλσι και Άρσεναλ είναι ίσως ο κορυφαίος επιθετικός στην Ευρώπη αυτή τη περίοδο έχοντας σκοράρει 19 τέρματα σε 18 αγώνες βοηθώντας έτσι την Ατλέτικο να βρίσκεται στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Ερέρα για τον οποίο κινήθηκαν οι πρωταθλητές Αγγλίας και το περασμένο καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο με την Αθλέτικ το οποίο λήγει σε 2μιση χρόνια.

Παρόλα αυτά ο Μόγιες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι αποφασισμένος να ξαναπροσπαθήσει για την απόκτησή του καθώς οι τραυματισμοί έχουν μειώσει εκ νέου τις επιλογές που διαθέτει για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Όσο για τη θέση του αριστερού μπακ, πρώτος στη λίστα παραμένει από το καλοκαίρι ο 29χρονος Λέϊτον Μπέινς της Έβερτον για τον οποίο η Γιουνάιτεντ ενδέχεται να κινηθεί και πάλι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :