Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.

Χωρίς τέσσερις παίκτες συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, συνέχισε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, με τον τεχνικό των Αρκάδων να αντιμετωπίζει μερικές σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, οι Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Λούι, και Κουρμπέλης έκαναν ατομικό, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στον Βεργέτη.

Το πρόγραμμα έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες, καθώς η βροχόπτωση ήταν έντονη και το κρύο τσουχτερό. Το βάρος της προπόνησης έπεσε σε θέματα τακτικής στο γήπεδο και ανάπτυξης παιχνιδιού, ενώ ακολούθησαν πολλά τελειώματα και στημένες φάσεις. Για αύριο είναι προγραμματισμένη μία τελευταία προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Αστέρα και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στον Πειραιά για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :