Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«ΕΨΗΝΕ»... ΡΟΝΑΛΝΤΟ Ο ΦΕΡΝΤΙΝΑΝΤ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από τη Δευτέρα είναι και επίσημα ο καλύτερος παίκτης του κόσμου για το 2013, κατακτώντας τη «Χρυσή Μπάλα», επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Ρίο Φέρντιναντ που είχε πει, πως το καλοκαίρι προσπαθούσε να πείσει τον Πορτογάλο αστέρα της Ρεάλ να... γυρίσει στο «Όλντ Τράφορντ».

Οι δύο ποδοσφαιριστές διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις μεταξύ τους και έχουν συχνή επικοινωνία. Μάλιστα, το καλοκαίρι ο Άγγλος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να πείσει τον Ρονάλντο να γυρίσει στην ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», δήλωσε:

«Είναι αλήθεια ότι μιλούσαμε πολύ. Ο Ρίο είναι πολύ καλός φίλος μου και όταν παίζαμε στη Γιουνάιτεντ μαζί, ήμασταν και γείτονες. Με βοήθησε πάρα πολύ και έχουμε εξαιρετική σχέση. Μου μιλούσε για τη Γιουνάιτεντ και η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσε να μου αλλάξει γνώμη για να μη συνεχίσω στη Ρεάλ. Το σκέφτηκα, γιατί η Γιουνάιτεντ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αλλά προς στιγμήν, εύχομαι στον σύλλογο ό,τι καλύτερο, από τη Μαδρίτη…».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :