Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ... ΥΜΝΟΙ ΑΠΟ ΑΠΙΤΖ!

Ο Ακίμ Απίτζ, προπονητής Ακαδημιών στην Γερμανία, ο οποίος ξέρει καλά τον Κώστα Μήτρογλου έχοντας δουλέψει μαζί του, μίλησε για έναν φορ με... τεράστια προσόντα.

Το "dfb.de" έκανε μια αναδρομή στη... γερμανική πορεία του Κώστα Μήτρογλου και τα επιτεύγματά του στη χώρα, παραθέτοντας στοιχεία και αριθμούς από το πέρασμά του από τις Ντούισμπουργκ και Γκλάντμπαχ. Τη σεζόν 2005-2006 με 24 γκολ, ο "πιστολέρο" του Θρύλου, άφησε πίσω του μεγάλα αστέρια του σημερινού ποδοσφαιρικού στερεώματος όπως τον Μεσούτ Οζίλ.

Ο Μήτρογλου υπήρξε συμπαίκτης με τον Μάρκο Μαρίν και τον Τόνι Γιάτσκε ενώ από εκείνη την ομάδα της Γκλάντμπαχ λίγοι παίκτες ξεχώρισαν, φτάνοντας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Με την Γκλάντμπαχ σε 47 αγώνες έβαλε 43 τέρματα, ενώ ο Ακίμ Απίτζ τόνισε για τον "Μητρογκόλ" με τον οποίο έχει δουλέψει μαζί:

«Ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης τον οποίο ξέρω πολύ καλά. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή με τρομερά προσόντα. Έναν φορ μεγάλης ποιότητας. Προσωπικά όλοι μας βλέπαμε από τότε ό,τι θα έκανε μεγάλα και σημαντικά πράγματα ως επαγγελματίας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :