Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ... ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ. Ο ΘΡΥΛΟΣ

Ο Μίτσελ πρόκειται να κάνει αρκετές διαφοροποιήσεις ως προς το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Μπάλας Μέγιερι, Μιγκέλ Τόρες και Χοσέ Χολέμπας είναι τρεις εκ των υποψηφίων για την 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς με τους Αρκάδες την Τετάρτη.

Ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει πάλι κάποιες αλλαγές. Βέβαια στο βασικό σχήμα λογικά θα είναι ξανά οι Ανδρέας Σάμαρης και Γιάννης Μανιάτης, όπως και ο Χαβιέρ Σαβιόλα.

Κατά τα άλλα ο Μίτσελ θα κάνει δοκιμές και στην προπόνηση της Τρίτης, που θα είναι και η τελευταία πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο.

Ο Ισπανός τεχνικός γενικότερα κρατάει συνεχώς τους παίκτες του σε εγρήγορση και ζητά πάντα το καλύτερο δυνατό από όλους. Τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα θα τις πάρει το αργότερο έως το πρωί της Τετάρτης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :