Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ! ΕΡΙΞΑΝ... ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί ενθουσιασμός, αφού ο κόσμος του Θρύλου θα δημιουργήσει ξανά καυτή ατμόσφαιρα.

Για πρώτη φορά άλλωστε στην ιστορία, 200.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν ταυτόχρονα αίτηση για να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι, με αποτέλεσμα να... "πέσει" το σύστημα στην πρώτη και τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα των ερυθρόλευκων με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το προηγούμενο ρεκόρ άγγιζε τις 80.000...

Λίγες ώρες μετά την διάθεση των εισιτηρίων ανακοινώθηκε ότι τα online εξαντλήθηκαν και εισιτήρια θα ξαναβγούν μόνο σε περίπτωση που επιστραφούν από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ!

Θυμίζουμε, πως αυτή τη φορά τα εισιτήρια ήταν λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, αφού υπήρχε και η τιμωρία! Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ένα μικρό μέρος της κερκίδας -και συγκεκριμένα οι θύρες 3 και 4- θα μείνει κλειστό λόγω τιμωρίας που έχει επιβάλει η UEFA, ενώ και οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν προμηθευτεί περίπου 2.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των δικών τους οπαδών. Στην περίπτωση που κάποια από τα εισιτήρια αυτά δεν φτάσουν στα χέρια κάποιου οπαδού της αγγλικής ομάδας τότε οι ερυθρόλευκοι θα ενημερώσουν άμεσα για τη διάθεσή τους.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 3 και 4 θα φιλοξενηθούν στις θύρες 5, 6 και 7.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :