Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΜΟΓΙΕΣ : ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΒΙΝΤΙΤΣ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για... «από κοινού απόφαση», ενώ ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Βίντιτς.

Ο 32χρονος αμυντικός θα παραμείνει αρχηγός της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, ενώ θα υπολογίζεται κανονικά στα πλάνα του Σκωτσέζου τεχνικού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

«Ήταν κάτι το οποίο συμφωνήσαμε από κοινού. Νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση τόσο για την ομάδα, όσο και για τον παίκτη. Πρόκειται για έναν λαμπρό ηγέτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ήδη αρχηγός και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης για εμάς και θα συνεχίσουμε να τον χρησιμοποιούμε», ήταν το σχόλιο του.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο Σέρβος αμυντικός γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα ότι διανύει τους τελευταίους του μήνες στην Αγγλία. Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στην Premier League, στόχος του είναι να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι η Ιταλία και αυτό διότι λέγεται ότι ήδη έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Ίντερ, στους οποίους άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Μιλάνο, όπως έχουμε αναφέρει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :