Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ... ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Δυναμικό παρών σε ακόμα έναν εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ, θα δώσουν οι οπαδοί του.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχονται σήμερα (20.00) την Εφές Αναντόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Στο πλευρό τους θα έχουν και τον πολυάριθμο λαό τους, έχουν ήδη άλλωστε διατεθεί μέχρι χθες περί τα 7.000 εισιτήρια. Μάλιστα, πριν το τζάμπολ (19.00) της αναμέτρησης με τους Τούρκους, θα υπάρξει συνέντευξη της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσία του προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου, Τζόρντι Μπερτομέου.

Η ανακοίνωση:

«Η Ευρωλίγκα θα ήθελε να προσκαλέσει όλους τους εκπροσώπους του Τύπου στη συνέντευξη Τύπου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, στις 19.00 τοπική ώρα στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με την παρουσία του προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :