Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

Διατεθειμένος να… σφίξει τα δόντια, ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί το Θρύλο, είναι ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο 28άχρονος φόργουορντ επέστρεψε χθες (12/02) στο προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, εν όψει της σημερινής (20.00) αναμέτρησης με την Εφές Αναντόλου, στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το δύσκολο ματς με την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Γιώργος Πρίντεζης να θυμίσουμε πως δεν γυμνάστηκε προχθές (11/02), καθώς διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να ακολουθήσει ενδοφλέβια αγωγή, εξαιτίας της οξείας αμυγδαλίτιδας που τον πρόσβαλε και είχε ως αποτέλεσμα να ανεβάσει υψηλό πυρετό. Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, η θέλησή του για να παίξει απέναντι στην Εφές Αναντόλου και να βοηθήσει την ομάδα του να φθάσει στη νίκη είναι μεγάλη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :