Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ»

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν νέα στοιχεία για τον τραυματισμό του Σουμάχερ και αποκαλύπτουν ότι διήνυσε 10,4 μέτρα στον αέρα πριν χτυπήσει στον βράχο!

Οπως αποκαλύπτει η "Βild", που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", έχει στοιχεία από τον φάκελο της έρευνας για το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις 29 Δεκεμβρίου, κάνοντας σκι στις γαλλικές Αλπεις.

Η γερμανική εφημερίδα βρήκε τις πληροφορίες από την έρευνα που ολοκληρώθηκε επίσημα στις 12 Φεβρουαρίου κι όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα, δεν προκύπτουν από αυτήν ευθύνες σε κάποιον για το σοβαρό ατύχημα του 45χρονου πρώην πιλότου της Φόρμουλα Ενα.

Οπως προκύπτει, ο Σουμάχερ είχε βγει εκτός πίστας για 4,5 μέτρα κι όχι 8 που έλεγαν οι πρώτες αναφορές για να χτυπήσει σε έναν βράχο που ήταν σκεπασμένος από χιόνι. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης σηκώθηκε στον αέρα και διήνυσε 10,4 μέτρα πριν πέσει με το κεφάλι σε ένα δεύτερο βράχο και χτυπήσει σοβαρά στη δεξιά πλευρά.

Επίσης καταρρίπτεται η θεωρία ότι η κάμερα που είχε στο πάνω μέρος του κράνους, προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Σουμάχερ, καθώς αυτή έμεινε άθικτη ενώ το κράνος του έγινε κομμάτια....

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :