Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Σ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θρύλου, μίλησε στην εφημερίδα «Real News» και ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός θα λειτουργήσει ως ενωμένη ομάδα, με ψυχή και πάθος και θα καταφέρει να προκριθεί.

«Ο Ολυμπιακός ήταν αψεγάδιαστος με τη Γιουνάιτεντ σε άμυνα και επίθεση και διαβασμένος. Με τον ΠΑΟ δεν υπήρχε ενέργεια στις… αποθήκες του εξαιτίας της υπερπροσπάθειας με τη Μάντσεστερ. Επίσης, υποσυνείδητα λειτουργεί και μια επανάπαυση λόγω της μεγάλης βαθμολογικής διαφοράς. Ο ΠΑΟ είχε κίνητρο να πάρει αποτέλεσμα από την ομάδα που κέρδισε τη Γιουνάιτεντ», ήταν η αρχική τοποθέτησή του και συνέχισε για τη διαφορά στην απόδοση μεταξύ Γιουνάιτεντ και ΠΑΟ.

«Πριν από το ματς με τη Γιουνάιτεντ γυάλιζε το μάτι των παικτών του Ολυμπιακού. Όχι ότι δεν γυάλιζε με τον ΠΑΟ, απλά δεν ήταν το ίδιο», ενώ για το εάν αισθάνθηκε έκπληξη με το 2-0 επί των Άγγλων, σημείωσε.

«Δεν με εξέπληξε ο Ολυμπιακός με τη Γιουνάιτεντ. Επιβεβαίωσε αυτό που ξέραμε όλοι. Έχει ανέβει επίπεδο. Σε όλο το Champions League ήταν εξαιρετικός. Δεν έχει πετύχει τυχαία τίποτα».

Τέλος, για τη ρεβάνς με την αγγλική ομάδα, κατέληξε. «Θα επενδύσει η Μάντσεστερ στο πρώτο 15λεπτο τόσο στο α’ ημίχρονο όσο και στο β’. Θα θελήσει να επιβάλει ένα γρήγορο τέμπο στο ματς. Ψυχολογικά θα επενδύσει και στο 3-0 του ΠΑΟ αφού μπορεί να πει: δεν είναι ανίκητος ο Ολυμπιακός. Θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργήσει υπέρ του Ολυμπιακού η ήττα από τον ΠΑΟ. Θα μπουν ψυχωμένα οι παίκτες στο γήπεδο. Θα έχουν προσήλωση στην τακτική τους και θα λειτουργήσουν ως ένα σώμα, μια ψυχή. Πραγματικά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει αυτό που άρχισε και θα πάρει την πρόκριση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :