Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΤΡΕΙΣ... «ΠΟΡΤΕΣ» ΕΦΑΓΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΒΕΡΤΗ!

Τρεις πόρτες φέρεται να χτύπησε ο Παναθηναϊκός πριν καταλήξει στην απόφαση να παραδώσει τα... ηνία στον Φραγκίσκο Αλβέρτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Live Sport".

Πρόκειται για τον Πίνι Γκέρσον, τον Γιούρι Ζντοβτς και τον Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς, ωστόσο και οι τρεις αρνήθηκαν να αναλάβουν μέχρι το τέλος της περιόδου. Συγκεκριμένα, ο Γκέρσον – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα – ζήτησε συμβόλαιο τριών μηνών συν ενός χρόνου, με τον Γιαννακόπουλο να αρνείται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιεύματος, τον Νοέμβριο ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στον Ισραηλινό να αναλάβει εν λευκώ, όμως το φλερτ δεν προχώρησε.

Κίνηση έγινε και για τον Γιούρι Ζντοβιτς, ωστόσο κι αυτός δεν θέλει να πάρει το ρίσκο του τριμήνου, με δεδομένο ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται στον πάγκο της Τράμπζονσπορ. Τέλος, κουβέντα φέρεται να έγινε και με τον Τριφούνοβιτς, αλλά και αυτός που τώρα είναι στον πάγκο της Αστάνα, δεν συζητά για τρίμηνο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός του Αλβέρτη παίζει και το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, εφόσον ο Λιθουανός αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του και εν μια νυκτί να γίνει... προπονητής!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :