Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΓΩΝΑΣ... ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!

Η καταστροφολογία δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν, γι' αυτό και στον Ολυμπιακό κοιτάνε μπροστά...

Οι back to back πρωταθλητές Ευρώπης ετοιμάζονται όχι για τέσσερις, αλλά για πέντε τελικούς.

Με λίγα λόγια, μπορεί η προσεχής αντίπαλος των ερυθρόλευκων, Μπαρτσελόνα, να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα (είναι αήττητη στο Top-16, ενώ χθες διέλυσε με 111-66 εκτός έδρας τη Βαγιαδολίδ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει), ωστόσο το ταξίδι του Θρύλου στη Βαρκελώνη κάθε άλλο παρά διαδικαστικού χαρακτήρα θα είναι.

Απαντες στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή και να τα δώσουν όλα για το διπλό, ένα αποτέλεσμα που αν επιτευχθεί θα τους... «σπρώξει» στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στο συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται υψίστης σημασίας.

Ο αρχηγός δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει την τενοντίτιδα στο γόνατο που τον κράτησε εκτός μάχης στους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και την Αρμάνι Μιλάνο. Ο τραυματισμός του είναι αρκετά «ύπουλος», όπως έχουμε αναφέρει και ακόμη δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το αν θα είναι έτοιμος να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Ισπανία.

Η κατάσταση του Kill-Bill -ο οποίος δεν μετέβη στα Χανιά για το All Star, αλλά έμεινε στην Αθήνα και εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή- θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα, οπότε ο διεθνής γκαρντ θα δοκιμάσει να βγάλει μέρος της προπόνησης.

Στις αρχές της εβδομάδας, λοιπόν, θα γίνει μια πρώτη εκτίμηση για το κατά πόσο θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο αρχηγός του Θρύλου θα παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :