Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Ο ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ!

Με την έναρξη της νέας σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Νίκος Σμαραγδής, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στον ώμο.

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον ώμο υποβλήθηκε ο Σμαραγδής την περασμένη Παρασκευή (21/3) και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται περίπου σε έξι μήνες, δηλαδή, με την έναρξη της σεζόν 2014-15.

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τον επισκέφτηκαν μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατόρος, αλλά και οι συμπαίκτες του, Βασίλης Κουρνέτας και Γιώργος Στεφάνου.

"Ευχόμαστε στο Νίκο γρήγορη και καλή ανάρρωση. Ήταν ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς και όλοι είμαστε στο πλευρό του", είπε χαρακτηριστικά ο Ταρνατόρος για τον Σμαραγδή, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ώμου στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με την Κηφισιά στην Καλαμάτα, όπου οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το τρόπαιο (16/3).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :