Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ Ο ΣΑΒΙΟΛΑ

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα δεν μπόρεσε να παίξει σε κανένα από τα παιχνίδια κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ και να γράψει την 100η ευρωπαϊκή συμμετοχή του, ενώ ήταν απών από τα ματς πρωταθλήματος στα οποία ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντίνος επιθετικός έκανε εξαιρετικό πρώτο μισό σεζόν, με 11 γκολ στο πρωτάθλημα και την εμφάνιση-σφραγίδα πρόκρισης στο ματς με την Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη, αλλά στη συνέχεια έμεινε έξω με τους τραυματισμούς και θα επιδιώξει να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στον τελευταίο στόχο της περιόδου, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Σαβιόλα είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από τη θλάση που τον έχει αφήσει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, ενώ ο στόχος είναι να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στις 2 Απριλίου.

Έτσι θα είναι μία σοβαρή επιθετική λύση για τον Ολυμπιακό, είτε για να παίξει δεύτερος φορ μαζί με τον Βαλντέζ είτε για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :