Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ... ΚΟΥΠΕΣ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Μετά τις ημέρες ξεκούρασης που είχαν τα τμήματα ακαδημίας του Ολυμπιακού με αφορμή την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, οι πιτσιρικάδες του Θρύλου έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους με το κάθε τμήμα να έχει το δικό του κίνητρο.

Οι Εφηβοι του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για τα επόμενα ματς του 3ου γύρου του Νοτίου ομίλου, τα οποία βαθμολογικά δεν έχουν και μεγάλη σημασία από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρώτη θέση μετά τη νίκη τους απέναντι στον Πανιώνιο, εκτός έδρας.

Οπότε αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι μέσα από τους εναπομείναντες αγώνες να προετοιμαστούν για το final 4 του πρωταθλήματος που θα γίνει στο Αγρίνιο.

Από την άλλη οι Παίδες του Ολυμπιακού έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Superleague Κ15 και πλέον αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι ο μεγάλος τελικός κόντρα στον ΠΑΟΚ, επίσης στο Αγρίνιο στις 5 Απριλίου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι ερυθρόλευκοι να προγραμματίσουν κάποιο φιλικό τις επόμενες ημέρες είτε με άλλη ομάδα είτε με κάποιο από τα υπόλοιπα τμήματα της ακαδημίας του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :