Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ!

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εδώ και το πρωτάθλημα και φαντάζει δύσκολο να βρεθούν κίνητρα για τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους πρόσωπο...

Ο Μίτσελ από την πλευρά του όμως δεν μπορεί να δεχθεί από τους ποδοσφαιριστές του οποιαδήποτε μορφή χαλάρωσης ή εφησυχασμού. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι αποδεκτό από κανέναν και σε κανένα παιχνίδι. Για αυτό και ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορούσε να ηρεμήσει μετά τα όσα είδε από τους παίκτες του στην Τρίπολη και ειδικά μετά από όσα έλαβαν χώρα στο πρώτο ημίχρονο και στα τελευταία λεπτά του δευτέρου μέρους.

Ο Μίτσελ ούρλιαζε στους αμυντικούς του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ζητώντας τους να παίξουν με μυαλό και ψυχραιμία. Κάτι, ωστόσο, που δεν έγινε. Για αυτό και ο προπονητής των ερυθρόλευκων έφυγε σχεδόν... τρέχοντας για τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τρίπολης μετά τη λήξη του πρώτου 45λεπτου. Μάλιστα, επιστρέφοντας για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο ήταν έξαλλος και αυτό φαινόταν στο πρόσωπό του.

Ο Ισπανός τα είχε... ψάλλει στους ποδοσφαιριστές του και για αυτόν τον λόγο δεν μπορούσε να ηρεμήσει από την υπερένταση...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :