Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΜΠΕΛ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ»

Από τους καλύτερους παίκτες της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό είναι ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αποκορύφωμα ήταν η εμφάνιση και το γκολ που σημείωσε στη νίκη με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο αγώνα που έγινε στον "Γ. Καραϊσκάκης", κάτι που έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της Άρσεναλ να τον πάρουν πίσω.

Σύμφωνα με τη «Sunday Mirror», ο Αρσεν Βενγκέρ σκοπεύει να κρατήσει τον Κοσταρικανό στο ρόστερ της ομάδας του, κάνοντάς του νέα και βελτιωμένη πρόταση. «Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ θέλει να φέρει πίσω τον Τζόελ Κάμπελ από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι. Η "Sunday Mirror" τονίζει ότι ο Κοσταρικανός επιθετικός, θα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του την ερχόμενη σεζόν», γράφει το δημοσίευμα και αποκαλύπτει ότι θα του γίνει νέα προσφορά.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον 21χρονο, αποκτώντας τον ως κανονική μεταγραφή, αλλά η Άρσεναλ σκέφτεται να του προτείνει νέα και βελτιωμένη πρόταση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :