Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΟΙ... ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΘΕΛΩ» ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ! (ΡΗΟΤΟS)

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να μιλήσει τώρα και να προβεί σε αποκαλύψεις, αφήνοντας αιχμές για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, εξήγησε ο Πέρο Άντιτς με νέα σχόλια που «ανέβασε» στο Twitter.

Στο ερώτημα για ποιον λόγο προχώρησε τώρα σε αποκαλύψεις για τον μπασκετικό Ολυμπιακό και ιδιαίτερα τον Γιώργο Μπαρτζώκα απαντά ο Πέρο Άντιτς, αναρτώντας νέα σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μετά τις αιχμές που άφησε νωρίτερα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

«Δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα με τα tweets μου στην ομάδα που αγαπώ! Έτσι ένιωσα και σκέφτηκα ότι αυτό που χτίσαμε και κάναμε τα προηγούμενα δύο χρόνια είναι έτοιμο να διαλυθεί. Η οικογένεια των Αγγεγλόπουλων έχει επενδύσει πολλά και ο κόσμος, οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Περπέρογλου και όλα τα παιδιά. Είμαι ένας πρώην παίκτης, ένας τρελός οπαδός και λέω ό,τι νιώθω. Ο Ολυμπιακός ήταν τα πάντα για εμάς τα προηγούμενα δύο χρόνια και το ίδιο συνεχίζει να ισχύει. Για αυτό τον λόγο λέω αυτά τώρα, επειδή θέλω να δω τον Ολυμπιακό να σηκώνει την τρίτη Ευρωλίγκα στο Μιλάνο!», τονίζει ο Σκοπιανός φόρτγουορντ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :