Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΗΡΘΕ ΜΕ 2(;), ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ...4! ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ Μ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε στον Πειραιά με δύο... ήττες μέσα στη σεζόν στο παθητικό της, αφού πρώτα απ'όλους οι ίδιοι δε μετρούν την ήττα στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις...

Αυτό που ο κόσμος θεωρούσε ΑΔΥΝΑΤΟ -τα γραπτά και οι εκπομπές υπάρχουν-, έγινε. 

Ο ΔΙΣ πρωταθλητής ευρώπης μέσα σε 2 μέρες, υποχρέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε δύο ήττες και πλέον θα πάει να τα παίξει όλα για όλα στη Μαδρίτη, να καταφέρει αυτό για το οποίο κανείς στον πλανήτη -πλην των οπαδών του-, δε του έδινε καμία τύχη. 

Τότε, βγήκαμε και σας είπαμε ότι δεν είμαστε... τρελοί, αλλά η σειρά με τη Ρεάλ Μ. δεν τελείωσε στο 2-0 (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Εκ τους αποτελέσματος λοιπόν, βγήκαμε αληθινοί και... σώοι στας φρένας, αφού ότι και να γίνει την Παρασκευή στη Μαδρίτη, ο Θρύλος έκανε το χρέος του σε μεγάλο ποσοστό. 

Όχι, δε μας αρκεί η ισοφάριση, θέλουμε την πρόκριση στο φάιναλ φορ, απλά δε θα ήταν ότι καλύτερο για τον πρωταθλητή ευρώπης να παραδώσει το στέμμα του με 3-0.

Πλέον, οι πρωταθλητές ευρώπης ξέρουν ότι η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη, ξέρουν ότι με καλή απόδοση μπορούν να την ξανακερδίσουν. 

Ελπίζουμε η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της, γιατί σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο τα μηνύματα δεν ήταν και τόσο... ευχάριστα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :