Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ... (ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ) ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ! (ΚΛΑΨΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!)

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης, είχε τα... παράπονά του και από τις παίκτριές του, αλλά και... (τι πρωτότυπο για την Κλάψα), από την διαιτησία.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ένωσης είπε: «Είχαμε κάποια προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια στο να τελειώνουμε κάποιες μπάλες ειδικά όταν η Γιόσοβιτς ήταν στην πίσω ζώνη και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να ξεκινήσω με την Λαδένη στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι παρόλο που δεν είχε πολλά παιχνίδια στάθηκε καλά. Παλέψαμε αλλά δυστυχώς υπήρχαν και πάλι λάθη που δεν μας άφησαν να πάρουμε κεφάλι στο σκορ. Φυσικά και έχω παράπονα από την ομάδα, αλλά κι από τη διαιτησία η οποία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Οφείλουμε πρώτα να κοιτάμε την δική μας απόδοση πριν μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο, ωστόσο οι διαιτητές σήμερα έκαναν πολλά λάθη. Από κει και πέρα η νίκη του Ολυμπιακού στην Φιλαδέλφεια του έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ. Όμως από εκεί και πέρα έδειξε ότι έπαιξε καλύτερα ενώ εμείς κάναμε λάθη και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στον στόχο μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :