Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Τρεις ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους Άνδρες, ήταν η σειρά της ομάδας πόλο Νέων Γυναικών του Ολυμπιακού να πανηγυρίσει το δική της λαμπερή στιγμή!

Οι ερυθρόλευκες του Γιάννη Μπενόπουλου δεν αντιμετώπισαν, πλην του άγχους τους, προβλήματα με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, επί της οποίας επικράτησαν με 9-2.

Ο ΝΟΒ ήταν μαχητικός, προσπάθησε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά τη ζημιά είχαν κάνει οι «συνήθεις ύποπτοι»: η Χρυσή Διαμαντοπούλου έκανε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι, αφού δεν άφησε τίποτα να περάσει την εστία της (η καλή μέρα φάνηκε 6’03’’ πριν τη λήξη του πρώτου οκτάλεπτού, όταν απέκρουσε το πέναλτι της Ιωάννας Χυδηριώτη), ενώ το σημαντικότερο ήταν ότι ως φυσική παρουσία στο τέρμα «πείραζε» το μυαλό των αντίπαλων, μην αφήνοντάς τις να σουτάρουν όπως ξέρουν, δημιουργώντας ένα πλέγμα φόβου στις πολίστριες της Βουλιαγμένης. Η άλλη μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Ελευθερία Πλευρίτου, η οποία πέτυχε τα 5 πρώτα γκολ του Ολυμπιακού, 2 εκ των οποίων ήταν από κόντρα, από εκπληκτικές ασίστ της Διαμαντοπούλου.

Ο Χάρης Παυλίδης, βοηθός του Γιάννη Μπενόπουλου σε αυτό το παιχνίδι, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία. Αυτό είναι το τέταρτο χρυσό μετάλλιο της ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού, αφού οι Έφηβοι είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση το 2012, ενώ οι Νέες Γυναίκες και οι Νεανίδες τα κατάφεραν πέρυσι.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 2-0, 2-0, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 5, Κουντούρη, Σώρα 1, Δουρέκα, Σαφέτη, Καλογεράκου 1, Λογοθέτη 1, Πέττα, Βάσω Πλευρίτου 1, Γκούζουλα, Εξαρχάκου, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου, Φουντωτού.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Νιόβη Ζοφώλη, Βαρελίδη, Χυδηριώτη 1, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Πρωτόπαπα, Ξενάκη, Αμαλία Μαυρωτά 1, Βικτόρια Ζοφώλη, Μαστροκάλου, Ντάσιου, Σελετοπούλου, Αντωνιάδη, Σταυρίδου, Ιωαννίδη, Κοκκινάκη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :