Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Η... ΚΟΝΟΜΙ!

Η λίμπερο του Ολυμπιακού Αρέτα Κονόμι αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος και γίνεται η δεύτερη μετά την Γιάννα Βλάχου που αγωνίζεται σε αυτή την θέση και παίρνει τον συγκεκριμένο προσωπικό τίτλο.

Έντεκα χρόνια μετά την ανάδειξη της Γιάννας Βλάχου (τότε αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό) ως πολυτιμότερης αθλήτριας του πρωταθλήματος, ήρθε ξανά ένα λίμπερο για να κερδίσει τον αντίστοιχο τίτλο με την Αρέτα Κονόμι να αναδεικνύεται η MVP της φετινής σεζόν!

«Σίγουρα δεν το περίμενα, αφού δεν είναι τόσο συνηθισμένο να αναδεικνύεται MVP και πραγματικά αισθάνομαι συγκινημένη γιατί το είχε καταφέρει πριν από αρκετά χρόνια η Γιάννα Βλάχου την οποία είχα ως πρότυπο. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και μια μεγάλη επιβράβευση των κόπων μου», είπε μετά το τέλος της απονομής η 25άχρονη αθλήτρια και συμπλήρωσε:

«Είμαι δύο χρονιές στον Ολυμπιακό κι έχω κατακτήσει δύο ντάμπλ. Είναι πραγματικά απίστευτα τα συναισθήματα, αλλά εγώ θέλω να πανηγυρίσω κι ένα τρίτο την επόμενη χρονιά».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :