Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΝΑ ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΓΥΡΙΣΕ!

Οι διαιτητές του τρίτου αγώνα Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ έγραψαν στο φύλλο αγώνα πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέβηκε στα αποδυτήριά τους στο ημίχρονο, όπως αναφέρει το "Eurohoops", ενώ υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές από την Ευρωλίγκα που το επιβεβαιώνουν, οι τρεις διαιτητές του τρίτου αγώνα Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ (Ιερεθουέλο, Σαχίν, Γιόβτσιτς) έγραψαν στο φύλλο αγώνα πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τα αποδυτήριά τους στο ημίχρονο της αναμέτρησης για να διαμαρτυρηθεί για την απόδοσή τους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη αναφερθεί στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Ευρωλίγκας και υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας, πιθανώς όχι για τον Παναθηναϊκό αλλά για τον πρόεδρο της ΚΑΕ, γιαυτό και οι "πράσινοι" προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα κάνοντας λόγο για... «προϊόν κακής εκτίμησης» (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :