Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Να συνεχίσει δυναμικά και να κάνει το ίδιο εύκολα το 2-0 στο ΣΕΦ θέλει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο αγώνα του με τον Πανιώνιο, για τα πλέι οφ.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες σήμερα (21.30, ΝΕΡΙΤ) στο φαληρικό στάδιο, για την ημιτελική φάση των φετινών πλέι οφ της Α1. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίδειξη δύναμης στο πρώτο ματς, παίρνοντας άνετη νίκη, το ίδιο θα ήθελαν να κάνουν και τώρα. Με σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα επιδιώξουν να φθάσουν στην κατάκτηση ακόμα ένα ροζ φύλλου, κάνοντας το 2-0 στη σειρά. Έτσι, μετά θα τους απομένει μόλις μία νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους τελικούς, με το τρίτο ματς να ακολουθεί τη Δευτέρα (19/05, 18.00) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Ο Ολυμπιακός, εκμεταλλευόμενος το πλεονέκτημα έδρας, θέλει να ξεμπερδεύει άμεσα με τους Νεοσμυρνιώτες, ώστε να αφοσιωθεί στη συνέχεια στο μεγάλο φετινό στόχο του: τη συμμετοχή του στους τελικούς και την κατάκτηση του τίτλου του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του για το σημερινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του προερχόμενου από τραυματισμό Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης θέλει από την ομάδα του να έχει το ίδιο ακριβώς πάθος στην αμυντική της προσπάθεια και ταυτόχρονα να διατηρήσει τη θέληση για καλό μπάσκετ όπως στο παιχνίδι της Τρίτης, κάνοντας εύκολο το έργο των ερυθρόλευκων για την... "σκούπα" στη Νέα Σμύρνη.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :