Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΤΟ... «ΘΕΪΚΟ» ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ! (ΡΗΟΤΟ)

Οι οπαδοί της Αργεντινής έχουν ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πανό για το Μουντιάλ της Βραζιλίας στο οποίο απεικονίζονται, όπως παρουσιζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", ο Λιονέλ Μέσι, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ο Πάπας Φραγκίσκος.

Θρησκεία και ποδόσφαιρο ενώθηκαν σε μία εικόνα και για τους Αργεντίνους αυτό φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό. Εξάλου είναι γνωστό ότι Μαραντόνα και Μέσι, λατρεύονται ως θεοί της μπάλας ενώ από την άλλη μεριά ο Πάπας λατρεύει το ποδόσφαιρο.

Άρα τι πιο φυσιολογικό οι τρεις τους να... ενωθούν σε ένα πανό το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στα γήπεδα της Βραζιλίας!

Βοσνία, Νιγηρία και Ιράν θα αντιμετωπίσει η Αργεντινή στους ομίλους του Μουντιάλ και φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, με τους οπαδούς της «αλμπισελέστε» να έχουν μεγάλες προσδοκίες από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :