Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ADIDAS ΓΙΑ ΤΟ FIFA World Cup 2014 *ΒΙΝΤΕΟ*

Τα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αποδεικνύουν πως αν θες να πετύχεις στο κορυφαίο επίπεδο, πρέπει να τα δώσεις... όλα! #allin or nothing

24 Μαΐου - Η adidas παρουσιάζει το επίσημο διαφημιστικό της σποτ για το FIFA World Cup 2014 της Βραζιλίας με τίτλο “Leo Messi’s World Cup Dream” και πρωταγωνιστές μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, όπως τους Leo Messi, Dani Alves, Luis Suárez, Robin van Persie, Bastian Schweinsteiger και Xavi. To “Leo Messi’s World Cup Dream” σηματοδοτεί την έναρξη της καμπάνιας της adidas “#allin or nothing”.

Σκηνοθέτες του σποτ είναι ο Βραζιλιάνος Fernando Meirelles, γνωστός από την ταινία «Η πόλη του Θεού» και ο Cassiano Prado. Το τραγούδι που «ντύνει» μουσικά το διαφημιστικό ερμηνεύει ο Kanye West και θα ακουστεί για πρώτη φορά παγκοσμίως μέσα από το τη νέα διαφήμιση της adidas για τη διοργάνωση.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :