Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«ΠΑΚΕΤΟ» ΛΟΥΙΖ-ΑΖΑΡ(;) ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. (ΡΗΟΤΟ)

Η περίπτωση του Εντέν Αζάρ επανέρχεται στο προσκήνιο για την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά και τη συμφωνία με την Τσέλσι για τον Νταβίντ Λουίζ.

Το όνομα του Βέλγου παίζει δυνατά για τους Παριζιάνους, με τον αγγλικό Τύπο να υποστηρίζει ότι η υπόθεσή του θα απασχολήσει ιδιαίτερα, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί ότι ο προπονητής της Παρί, Λοράν Μπλαν, έχει δηλώσει λάτρης των ικανοτήτων του εξτρέμ των Λονδρέζων.

«Γιατί λατρεύω τον Αζάρ; Γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να καταστρέψει. Μπορούμε να συζητήσουμε όλα τα συστήματα ή τις ιδιότητες, ατομικές ή συλλογικές, ενός παίκτη. Αλλά ένας παίκτης που μπορεί να... καταστρέψει τρεις, τέσσερις παίκτες ανά πάσα στιγμή σε ένα παιχνίδι, είναι κάτι διαφορετικό», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μπλαν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :