Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΚΟΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ... ΒΑΪΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Αμφότεροι δεν έχουν κρύψει την αγάπη τους για την Ελλάδα και όποτε βρίσκουν την ευκαιρία έρχονται στη χώρα μας για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς.

Έτσι ο νυν προπονητής της Μπιλμπάο και πρώην του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως και ο πρώην ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων, Βλάντιμιρ Βάις, βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές.

Ο Βάσκος τεχνικός κάθε χρόνο έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Πύλο ο οποίος είναι ο αγαπημένος του προορισμός και μαζί με την οικογένειά του περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, ο Βαλβέρδε επιλέγει για τη διαμονή του το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εδώ και χρόνια.

Στον ίδιο χώρο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, βρίσκεται και ο Βάις με την οικογένειά του όπου και αυτός χαλαρώνει και γεμίζει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Σλοβάκος εξτρέμ ο οποίος έφυγε από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο, όποτε βρίσκει την ευκαιρία έρχεται στην χώρα μας, αφού και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στα μέρη μας.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :