Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΤΙΛΕΪΝΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΒΑ...


O Oλυμπιακός μετά την απόκτηση του Λαφαγιέτ, συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο και περιμένει να δει αν θα τελεσφορήσει τελικά η προσπάθεια του Ντιλέινι να βρει ομάδα στο ΝΒΑ ή όχι, προκειμένου να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Στον 25χρονο Αμερικανό γκαρντ έχει γίνει πολύ καλή πρόταση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά ήδη, αλλά θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για μία θέση στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Πράγμα που δεν είναι και πολύ... εύκολο, αφού ακόμα και αν συμβεί κάτι τέτοιο τα χρήματα θα είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που του προσφέρει ο Ολυμπιακός. Επίσης, όσο και αν θέλει η Μπάγερν Μονάχου να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, ο Ντιλέινι θέλει ν'αγωνιστεί σ'ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός. Λίγες μέρες υπομονή λοιπόν ακόμη προκειμένου να κλείσει το κεφάλαιο ΝΒΑ για τον παίκτη...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :